Mora

mikromagnetikus -biorezonancia diagnosztika és terápia

„Minden élő szervezet összetett elektromos, következésképpen mágneses tér, mely a szervezet halálával megszűnik.”

Mind a kozmikus, mind pedig a földi világunk állandóan változó, kölcsönösen egymásra ható rezgéshalmazokból épül fel. Az emberi szervezet ezen rezgéseinek mérésén alapul a mikromagnetikus diagnosztika és terápia, mely a XX. század végének forradalmi előrelépése a gyógyításban.

Az elektromágneses rezgések az élő természet legmeghatározóbb erői. Részt vesznek az anyagcsere- a növekedési-, és a hormonális folyamatok szabályozásában, valamint a fájdalomra való érzékenységünk mértékének kialakításában, vagyis röviden minden életjelenségben. A látható test kézzel fogható szervekből áll, melyeket erek és idegek kötnek össze egymással . A szervek sejtekből épülnek fel, melyek alkotóelemei a fehérjék, az RNS, a DNS, az enzimek, a koenzimek és egyéb részecskék, amelyek atomokból, vagyis protonokból és elektronokból állnak. Az emberi test elektromagnetikus része a fizikai test kiegészítője, tehát a látható és a láthatatlan test együtt, szoros egységet képezve alkotja a testet. A látható testtel ellentétben a test elektromagnetikus komponense a pillanatnyi fizikai és lelki állapotnak megfelelően állandóan változik. A láthatatlan test tulajdonképpen egy rezgésekből és fotonokból álló, rendkívül kifinomult kommunikációs rendszer. Folyamatosan, a pillanat tört része alatt szállít információt a sejteken belül és a sejtek közötti térben. Nagyságrendekkel gyorsabban képes kommunikálni, mint a már jól ismert ideg-, és hormonrendszer.

A mikromagnetikus terápiák meghatározó irányvonalát képviseli a Mora terápia, mely a szervezet aktuális energetikai helyzetének feltérképezésére és energetikai viszonyainak harmonizálására szolgál. A páciens testének rezgései kéz- és lábelektródákon át kerülnek a Mora készülékbe. Azok a rezgések, amelyek a kiegyensúlyozottan működő szervezet rezgéseinek megfelelnek, felerősítődnek, ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusai támogatást kapnak. Azokat a rezgéseket viszont, amelyek nem korrelálnak az egészséges szervezet elektromágneses hullámaival, a készülék az ellentétükre fordítva juttatja vissza a páciens testébe. Ott a két, egymással ellentétes tükörkép hullám találkozásukkor kioltja egymást, vagyis a „kóros” rezgések semlegesítődnek, így a szervezet működése harmonikusabbá válik.

A mikromagnetikus terápia legfigyelemreméltóbb előnye más terápiákkal szemben pontosan az, hogy a rezgések szintjén működik, vagyis már azt is jelzi, amikor valahol a szervezetben még „csak” az energetikai egyensúly bomlott meg. Ez az energetikai zavar a későbbiekben működésbeli, majd a képalkotó eljárásokkal is érzékelhető problémák alapja lehet.